Nieuws Wagenpark Tankwagens
08/05/2020

Wagenpark Tankwagens

Blog

TVW Fuel Trucks is de vlootbeheerder van Hasco Invest in Hasselt, België. Wij beheren een wagenpark van 450 voertuigen waarvan maar liefst 250 tweedehands tot bijna nieuwe ADR-voertuigen en tankwagens. Onze voertuigen worden dagelijks ingezet voor de distributie van vloeibare brandstoffen. Ze worden volgens eigen specificaties nieuw aangekocht en als ‘goede huisvader’ beheerd.

Ons wagenpark: dagelijks operationeel actief én te koop

Onze eigen chauffeurs die dagelijks hun werk verrichten met deze voertuigen zijn de beste maatstaf om de kwaliteit te behouden. Als eigenaar én gebruiker zorgen wij er immers voor dat onze operationele vloot technisch perfect in orde is.  Dat mogen onze klanten elke keer opnieuw ondervinden!

De voertuigen uit ons wagenpark worden niet alleen operationeel ingezet door onze zusterfirma, ze staan eveneens allemaal te koop. Dat zorgt ervoor dat onze ‘nearly new’ ADR-tankwagens onmiddellijk leverbaar zijn: een zeer grote troef, zeker als u weet dat de wachttijden bij de constructeur bij de bestelling van een nieuw voertuig kunnen oplopen tot 18 maanden.

Export specialist tankwagens

We zijn gespecialiseerd in de internationale verkoop van deze voertuigen en richten ons hier op onze belangrijkste exportmarkten, zijnde Centraal-Europa, Oost-Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

Show- en toonpark

Daarnaast hebben we uit deze operationele voorraad steeds een 40-tal trucks op ons show- en toonpark staan die na afspraak én tijdens de kantooruren door u bezichtigd kunnen worden. We ontvangen u graag op ons bezoekadres, gelegen aan de Kanaalstraat 8, 3560 Lummen.

Op zoek naar een ADR-tankwagen in perfecte staat? Dan zijn wij voor u de geknipte partner.

Ontdek alvast ons wagenpark op de website en neem gerust contact voor een vrijblijvend bezoek.