Nieuws Van oud naar nieuw zonder zorgen
20/08/2020

Van oud naar nieuw zonder zorgen

Blog

TVW Fuel Trucks is al meer dan 10 jaar een gekende leverancier van ADR voertuigen op de Belgische markt. Wij beheren een vloot van 450 bedrijfsvoertuigen in totaal. Daarvan zijn 250 voertuigen specifieke ADR tankwagens, aanhangwagens, trekkers en tank opleggers. De meeste voertuigen worden dagelijks ingezet in de distributie maar worden tegelijkertijd ook te koop aangeboden.

De grote veranderingen op vlak van milieunormen en veiligheidsvoorschriften hebben ervoor gezorgd dat wij onze vloot aanzienlijk verjongen. Trouwens merken we deze verschuivingen ook op in de verkoop naar onze klanten. Vroeger werden bijna uitsluitend tweedehands voertuigen verkocht. Vandaag is de vraag naar zeer recente ADR voertuigen veel groter.

De levertermijn bij de tankopbouwers van nieuwe ADR-voertuigen kunnen al snel oplopen tussen 12 en 18 maanden maximum. U kunt op TVW rekenen voor een snelle oplossing op korte termijn.

Bij TVW bent u op het goede adres voor zowel 2dehandse, recente en bijna nieuwe ADR voertuigen. Kiest u voor een nieuwe ADR-distributiewagen, aanhangwagen, trekker of tankoplegger, bij TVW Fuel Trucks bekijken we samen uw wensen. Een aantal technische aanpassingen zijn mogelijk, zoals: specifieke carrosserie-en lakwerken, gepersonaliseerde beschildering en belettering, functionele aanpassingen aan de ADR-installatie (zoals bijv, overvulbeveiliging en additief installatie inbouwen, 2de haspel, pistool naar keuze, achteruitrijcamera,…). Wij zorgen er tevens voor dat de nodige keuringen uitgevoerd worden op naam van de klant: technische keuring, ADR-keuring, metrologische keuring, tachograafijking, drukproeftest van de tank en Safe Loading Pass.

We bekijken eveneens de overnamemogelijkheden van uw gebruikt voertuig. De contacten die wij in binnen -en buitenland hebben, maakt het voor ons makkelijker om een afzetmarkt te vinden.