Nieuws TVW Fuel Trucks staat garant voor een unieke expertise
08/05/2020

TVW Fuel Trucks staat garant voor een unieke expertise

Blog

Als vlootbeheerder van Hasco Invest in Hasselt, België, heeft TVW Fuel Trucks 450 voertuigen in zijn operationele vloot. Deze worden dagelijks ingezet voor de distributie van vloeibare brandstoffen.

Technische controle

Omdat onze mensen dag in dag uit rondrijden met onze voertuigen, zijn zij de beste graadmeter voor kwaliteit. Als eigenaar én gebruiker zorgen wij er immers voor dat onze operationele vloot technisch perfect in orde is.

Ons wagenpark, dat bestaat uit tweedehands en bijna nieuwe ADR- voertuigen en tankwagens, ondergaat elke acht weken een grondige technische controle in één van onze drie garages in  Eke, Hasselt of Bastogne. 1 maal per jaar onderwerpt de overheid elk voertuig aan een grondige technische inspectie. Daarvoor nemen wij niet alleen de motor, maar ook de tank en alle technische installaties onder de loep.

Onmiddellijk leverbaar

Uniek aan ons business model is dat alle voertuigen, nieuw en bijna nieuw, ook te koop aangeboden worden. Daardoor zijn onze ‘nearly new’ ADR tankwagens onmiddellijk leverbaar: een grote troef voor onze klant aangezien de wachttijden bij de bestelling van een nieuw voertuig al snel kunnen oplopen tot 18 maanden. Onze tankwagens zijn zo goed als nieuw, perfect onderhouden en op enkele weken tijd inzetbaar door de klant.

Dé specialist in de markt

Het feit dat we dag in dag uit werken met deze voertuigen, maakt ons tot dé specialist in de markt! Bent u dus op zoek naar een ADR-tankwagen die technisch perfect in orde is? Laat u dan bijstaan door ons ervaren team. We geven u graag uitleg over de toepassingen en het gebruik van onze voertuigen.  Wij helpen u tevens om een selectie te maken uit onze vloot zodat het voertuig perfect aan uw noden voldoet.

Neem hier alvast een kijkje om een beeld te krijgen van onze beschikbare voertuigen of contacteer ons op het nummer +32 475 61 83 22