Nieuws Hoe wordt het internationaal vervoer van uw voertuig geregeld?
14/05/2020

Hoe wordt het internationaal vervoer van uw voertuig geregeld?

Blog

Aangezien TVW Fuel Trucks wereldwijd actief is, is de internationale logistiek van onze voertuigen een belangrijke service die wij onze klanten kunnen aanbieden.

TVW Fuel Trucks begeleidt haar klanten in het verzorgen van douaneformaliteiten, exportprocedures, exportdocumenten en logistieke ondersteuning. Onze ervaren verkoopmedewerkers doen het nodige om de klant technisch en administratief zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij bieden immers begeleiding  op vlak van douane, verscheping, exportdocumenten.

De expeditie van onze tankwagens gebeurt regelmatig per schip vanuit de haven van Antwerpen richting overzeese haven van het land van bestemming, bijvoorbeeld richting Zuid Amerika en Afrika. TVW ontzorgt de klant in dat geval op vlak van douaneformaliteiten en -documenten, logistiek transport naar de haven van Antwerpen en regelt indien gewenst de verscheping per schip naar het land van bestemming.

Indien de tankwagens niet per schip vertrekken maar wel over land, dan ondersteunt TVW in het vinden van de meest economische transportopties, hetzij via de aanvraag van transitplaten zodat de klant een chauffeur kan sturen om het voertuig naar land van bestemming te rijden, hetzij het charteren van een dieplader bij een derde partij die er op zijn beurt voor zal zorgen dat het voertuigtransport correct verzekerd is en zonder risico’s kan verlopen zodat de tankwagen in alle veiligheid afgeleverd kan worden op het adres van bestemming.

Hebt u nog bijkomende vragen over de logistiek en wat wij voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet contact op te nemen op het nummer 0032 (0)479 86 65 76.